Intrebat unde se va intalni cu Traian Basescu la Bruxelles, Ponta a raspuns: "Unde, in Grand Place, unde?", transmite MEDIAFAX.

Solicitat sa comenteze declaratia sefului statului referitoare, care a spus ca va da o cafea la Bruxelles, Ponta a raspuns: "Vedeti, si asta e un mod de a vorbi ca la carciuma".

"Din nou Traian Basescu vorbeste ca la carciuma. E presedintele tarii, eu sunt prim-ministru, eu ma duc cu o treaba la Bruxelles, domnia sa cu alta treaba. Nu ma intalnesc prin carciumi cu domnul Basescu. In general nu trec pe acolo", a spus Ponta.

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, vineri seara, daca se va intalni la Bruxelles cu premierul Victor Ponta, raspunzand ca oricand poate sa dea o cafea la hotelul la care va fi cazat.

"Oricand pot sa dau o cafea la hotelul unde sunt cazat in oras, mai ales ca, dat fiind ca incepe joi (reuniunea Consiliului European - n.r.), vreau sa ajung de miercuri exact pentru a intra mai bine in atmosfera si pentru a discuta pe la Comisie", a spus Basescu intrebat daca se va intalni la Bruxelles cu premierul Victor Ponta.