Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Roberta Anastase si-a depus, luni, la Biroul Electoral Judetean Prahova candidatura pentru un nou mandat de deputat in Colegiul uninominal 11 Ploiesti Vest, in care a fost aleasa deputat in urma cu patru ani, transmite MEDIAFAX.

Anastase a venit insotita de ceilalti candidati ai ARD in judetul Prahova, iar la iesirea din sediul BEJ fostul presedinte al Cametrei Deputatilor a afirmat ca isi doreste o campanie "normala, fara incidente" si spera la un rezultat bun pentru ARD.

Intrebata daca in opinia sa exista in judetul Prahova vreun colegiu considerat fief al ARD, Roberta Anastase a raspuns: "orice colegiu poate deveni un fief PDL dupa sase luni de guvernare Ponta".

Presedintele PDL Prahova a precizat ca nu face pronosticuri, adaugand ca in opinia sa rezultatul pe care ARD il va obtine in Prahova va fi "o surpriza placuta".

"Batalia in ecuatia asta o duc in primul rand cu mine, cu capacitatea mea de a-mi recastiga voturile castigate acum patru ani. Imi doresc sa inving, dar va asigur ca nu e niciun fel de problema in orice varianta", a spus Anastase.

Depunerea candidaturii este prima aparitie publica a Robertei Anastase in Prahova, in ultimele luni. De altfel, anuntul privind candidatura sa pentru un nou mandat a fost facut prin intermediul unui ziar al PDL Prahova distribuit gratuit in Ploiesti.