"Decizia Curtii se aplica, nu se comenteaza. Eu astept sa vad explicati din decizia Curtii si o voi pune in aplicare. Nu se poate comenta o decizie a Curtii. La nivel politic poti sa faci anumite considerente politice. Eu, ca presedinte al Camerei Deputatilor, sunt obligat ca in momentul in care aceasta decizie vine sa o trimit Comisiei juridice pentru a face modificarile de rigoare", a declarat Zgonea, potrivit realitatea.net.

De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor a vorbit si despre posibilitatea ca CCR sa admita sesizarea PDL privind modul in care a fost noua conducere a celor doua camere din Parlament.

"Spre deosebire de alti colegi de-ai mei, eu nu m-am nascut pe functia de presedinte si nici nu numar 70 egal 180. Daca vointa plenului va fi de a schimba presedintele Camerei Deputatilor cu alt presedinte, eu personal, ca politician, nu am o problema, imi fac la fel de bine datoria de parlamentar cu alta functie. Este o functie trecatoare pentru noi cei care am intrat in politica. Eu sunt obligat sa respect legislatia si constitutia cand sunt in aceasta functie si sa respect si deciziile CC", a mai adaugat Zgonea.