Intrebata, intr-o conferinta de presa, daca va candida pentru un nou mandat de deputat, in colegiul in care a castigat alegerile in 2008, Turcan a raspuns afirmativ, potrivit MEDIAFAX.

"Da. Pot sa spun care este optiunea mea. Voi candida. PDL are un principiu si a fost decizie luata intr-un for de conducere: toti parlamentarii alesi isi pastreaza colegiile si, daca doresc sa candideze, candideaza in colegiile in care au fost alesi. In rest, este doar o chestiune de optiune personala. Partidul ii sustine", a declarat Raluca Turcan.

Totodata, aceasta a amintit despre lansarea, miercurea viitoare, la sediul Fundatiei Crestin-Democrate, a "Manifestului politic al dreptei unite", spunand ca este o "platforma care in campania electorala sa ofere o alternativa la politica de dezbinare, ura si incompetenta a USL".

"PDL are un proiect de constructie. Acest proiect vizeaza crearea unei platforme de dreapta, o platforma care sa uneasca oamenii si liderii de opinie cu idei si credinta de dreapta, o platforma care in campania electorala sa ofere o alternativa la politica de dezbinare, ura si incompetenta a USL. Cel mai incurajator prinicipiu al constituirii acestei platforme de dreapta este cel de incurajare a credibilitatii, moralitatii si eticii. Oferta PDL in aceasta noua structura este urmatoarea: sanse si nu pomeni, justitie si nu coruptie, eficienta administrativa si nu birocratie", a spus Raluca Turcan.