“Veti fi sau nu suspendat, veti fi sau nu demis ne cam despartim. Daca nu veti fi demis la referendum eu ma retrag din viata politica”, a declarat Antonescu.

"Exista un lucru care ne uneste pe noi doi (n.r. cu Traian Basescu): dorul de Emil Boc. Eu duc dorul discursurilor parlamentare ale lui Boc, pe vremea aia credeam ca nu se poate mai rau, am constatat ca da. Sa zicem ca Blaga n-a spus nimic”, a spus la inceputul discursului liderul PNL, iar la cateva secunde presedintele Traian Basescu a parasit plenul Parlamentului.

Crin Antonescu a mai afirmat ca s-a ajuns la solicitarea de suspendare a presedintelui Romaniei, dupa ce “ani de zile presedintele Romaniei a suspendat Constitutia Romaniei”, scrie mediafax.ro.

“Presedintele se ascunde azi, a facut-o si in fata noastra. In anumite imprejurari si in anumite functii vorba inseamna fapta. Aceasta este marea problema pe care noi azi propunem sa o sanctionam printr-un vot politic, trimitandu-l la judecata electoratului roman”, a mai declarat liderul PNL.