"Pentru ca am vazut ca intotdeauna cand apare un gest mai excentric incepe o isterie nationala, vreau sa va informez ca domnul presedinte mi-a dat o mapa in care era scrisoarea pe care mi-o trimisese mie, domnului Antonescu si domnului Constantin inainte de congresele noastre reunite, cu modificarea Constitutiei. Nu am apucat sa vad la televizor, dar am inteles ca e o dezbatere nationala sau europeana cu ce mi-a dat mie presedintele. Sper ca am rezolvat marea problema a media in aceasta secunda", a spus Ponta ministrilor, la inceputul sedintei de Guvern.

Presedintele Traian Basescu i-a inmanat lui Victor Ponta un dosar rosu, luni, la Cotroceni, la finalul ceremoniei de depunere a juramantului de investitura de catre noul ministru al Educatiei, seful statului si premierul purtand apoi o scurta discutie, informeaza MEDIAFAX.

Duminica seara, premierul Victor Ponta a anuntat ca propune ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu sa demisioneze pentru a declansa alegeri parlamentare si prezidentiale anticipate, spunand ca spera ca seful statului va fi de acord cu aceasta varianta.