“Exista in dosar procesul verbal prin care cei doi politisti au procedat legal, i-au adus la cunostinta mandatul de executare al pedepsei, in acel moment fiind arestat. Este intr-o stare legala de detinere in vederea executarii pedepsei. Este pazit”, a declarat avocatul lui Adrian Nastase, potrivit rtv.net.

La finalul saptamanii trecute, Politia Capitalei a explicat faptul ca Adrian Nastase nu executa pedeapsa primita in dosarul “Trofeul Calitatii”, pentru ca mandatul pentru executarea celor doi ani de inchisoare nu a fost pus in aplicare.

Citeste si Problema incarcerarii lui Nastase, pe masa unui judecator

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write('');}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split('.');var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/0251de5d3c7ba5b0d58ca47dc513d907/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));