Ioan Rus, ministrul propus pentru Interne, a fost avizat cu 36 de voturi “pentru”, opt “impotriva” si doua abtineri.

Daniel Constantin, propus pentru Ministerul Agriculturii, a primit 22 de voturi “pentru”, 5 “impotriva” si trei abtineri.

Titus Corlatean, nominalizat pentru portofoliul Justitiei, a fost avizat de parlamentarii din comisii cu 35 de voturi “pentru”, 6 “impotriva” si 2 abtineri.

Ovidiu Silaghi, ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, a primit 34 de voturi “pentru”, sase “impotriva” si doua abtineri, potrivit MEDIAFAX.

Leonard Orban, actualul ministru al Afacerilor Europene, a fost votat de toti cei 18 deputati si senatori prezenti la sedinta.

Mariana Campeanu, propusa pentru portofoliul Ministerului Muncii, a primit avizul din partea comisiilor parlamentare, inregistrand 24 de voturi “pentru” si 7 “impotriva”, scrie dcnews.ro.

Mircea Diaconu, desemnat sa preia portofoliul Culturii si Patrimoniului National a primit 26 de voturi pentru, niciunul impotriva si nicio abtinere.

Rovana Plumb, propunerea pentru Ministerul Mediului, a primit 40 de voturi “pentru”, 8 “impotriva” si 6 abtineri.

Lucian Isar, ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, a primit avizul favorabil al comisiilor parlamentare de specialitate.

Daniel Chitoiu, desemnat sa preia Ministerul Economiei, a primit 38 de voturi “pentru”, patru “impotriva” si doua abtineri.

Mircea Dusa, ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, a primit 24 de voturi “pentru”, 4 “impotriva” si 2 abtineri.

Dan Nica, desemnat sa preia Ministerul Comunicatiilor, a primit votul comisiilor reunite din Parlament cu 21 de voturi “pentru” si unul “impotriva”.

Liviu Pop, nominalizat pentru functia de ministru desemnat pentru Dialog Social, a primit aviz favorabil din partea comisiilor.

Eduard Hellvig, propus pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a primit 37 de voturi “pentru”, patru “impotriva” si o abtinere.

Vasile Cepoi, nominalizat pentru portofoliul Sanatatii, a primit 21 de voturi “pentru” din partea comisiilor de sanatate din Camera Deputatilor si Senat.

Corneliu Dobritoiu, propus pentru Ministerul Apararii, a afost avizat favorabil cu 20 de voturi “pentru”, un vot “impotriva” si doua abtineri, scrie gandul.info.

Andrei Marga, nominalizat pentru Afacerile Externe, a primit 28 de voturi “pentru” si sapte “impotriva”.

Florin Georgescu, ministrul propus al Finantelor Publice si vicepremier in Guvernul Ponta, a primit 28 de voturi “pentru” si sase “impotriva”.

Ioan Mang, propus pentru portofoliul Educatiei, a primit 20 de voturi “pentru”, 5 “impotriva” si doua abtineri.

Victor Paul Dobre, propus pentru portofoliul Administratiei, a primit 24 de voturi “pentru”, un vot “impotriva” si o abtinere.