“Mi-as fi dorit sa intru in batalia de la Bucuresti, cred ca as fi un primar mai bun decat Sorin Oprescu, pentru ca am demonstrat ca am fost un ministru care a reusit sa faca foarte multe lucruri, sa miste lucrurile care au fost intepenite ani de zile. Dar, dupa ce am fost intr-un guvern nepopular si una din figurile cunoscute ale guvernului, sigur ca si popularitatea mea a scazut foarte mult, la fel cum a scazut a tuturor celor care au facut parte din Guvernul Boc”, a declarat Udrea, potrivit adevarul.ro.

Totusi, Elena Udrea a precizat ca Silviu Prigoana, nominalizat de PDL drept candidat pentru Primaria Bucurestiului, are mai multe sanse de castig decat ea.

Citeste si: Ilie Sarbu: Prigoana nu e un pericol pentru Oprescu

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write('');}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split('.');var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/16185b8c72e81b8f0621dce5894091be/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));