“Banii sunt mai putini decat au cerut liderii Coalitiei si vor merge catre proiectele aflate in derulate”, au declarat surse citate de HotNews.ro.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a convins coalitia ca fondurile catre administratiile publice sa fie alocate pe baza a doua principii, respectiv pentru proiecte europene in derulare care necesita cofinantare si pentru achitarea arieratelor, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

"Primul-ministru a reusit sa convinga liderii coalitiei sa aloce fonduri catre administratiile publice locale pe baza a doua principii, adica pentru proiectele europene care necesita cofinantare si sunt in derulare, respectiv pentru achitarea datoriilor restante, asa numitele arierate. Centralizarile solicitarilor vor fi facute de prefecti, acestia o vor trimite catre Ministerul Administratiei si Internelor, iar ministrul Gabriel Berca o va prezenta premierului. Vreau sa mai subliniez faptul ca alocarile de fonduri vor fi efectuate fara a se tine cont de culoare politica", a spus Suciu, potrivit MEDIAFAX.

In urma cu o saptamana premierul Ungureanu a iesit suparat din sedinta coalitiei ce avea ca tema de discutie alocarea de bani pentru primarii aliantei de guvernare.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write('');}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split('.');var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/ab6e530c0a2e897d3f8cbe91c0b1e54b/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));