"Cu faptele voi lua electoratul fostului primar Liviu Negoita", a spus Negoita, dupa ce a fost intrebat daca spera sa ia din electoratul lui Liviu Negoita, printr-o confuzie de nume.

Robert Negoita a mai aratat ca nu credea sa-i fie "rusine" ca poarta numele Negoita, din cauza primarului Sectorului 3.

"Sa stiti ca sunt foarte trist si nu credeam vreodata sa-mi fie rusine de numele de Negoita si mi-e rusine pentru ca nu ma onoreaza ce a facut Liviu Negoita in Sectorul 3. Dar nu conteaza, in urmatorul mandat am sa fac tot posibilul sa scot rusinea de pe acest nume, Negoita", a afirmat deputatul PSD, conform MEDIAFAX.

Intrebat de ce resurse dispune pentru a candida, Robert Negoita a spus ca el este "cea mai mare resursa".

"Dispun de enorm de multe resurse, iar eu sunt cea mai mare resursa. O sa vedeti in campanie, sunt dependent de munca. De dimineata pana noaptea, daca nu am ceva de munca, ma simt foarte rau, ceea ce nu este cazul, pentru ca am o activitate foarte intensa", a adaugat Negoita.

Presedintele interimar al organizatiei PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu a declarat ca spera ca Robert Negoita sa fie candidatul USL la Primaria Sectorului 3, aratand ca USL va definitiva listele in termen de o saptamana.

Declaratiile au fost facute cu ocazia ceremoniei primirii a 500 de noi membri in organizatia PSD Sector 3 al carei presedinte este Robert Negoita