Cristian Boureanu se declara convins ca Vasile Blaga va castiga sefia PDL.

El spune ca este posibil sa se ajunga in al doilea tur la alegerile pentru functia de presedinte al partidului, deoarece delegatii la Conventia Nationala "nu inseamna neaparat masa partidului".


Vicepresedintele PDL crede ca Traian basescu va da niste mesaje foarte clare, la congresul PDL, legate atat de ceea ce trebuie sa faca partidul, cat si Guvernul.

"Colegii mei de partid trebuie sa inteleaga ca nu poti guverna decat in momentul in care cetatenii au incredere in tine. Daca nu vom reusi sa facem acest lucru in urmatorul an, vom pleca in opozitie indiferent cine este presedintele Romaniei, inclusiv Traian Basescu. Si noi trebuie sa constientizam acest lucru, despre asta este vorba. Si cred ca Traian Basescu va da niste mesaje foarte clare si vizavi fata de ceea ce avem de facut noi ca Guvern, dar si vizavi de ceea ce va trebui sa facem ca partid", spune Boureanu pentru MEDIAFAX.

Cristian Boureanu mai vorbeste si despre oportunitatea schimbarii siglei si a denumirii partidului, sustinand ca o dezbatere in acest sens va trebui sa fie bazata pe studii. El se pronunta in favoarea "inimii" ca simbol si se declara convins ca imnul PDL nu va fi schimbat.

Lista finala a candidatilor la functiile din PDL