• PNL solidarizeaza cu social-democratii
Decizia PNL privind excluderea celor care nu voteaza motiunea de cenzura luata in toamna anului trecut va fi pastrata si pentru aceasta motiune, a declarat miercuri vicepresedintele PNL Varujan Vosganian.

Intrebat daca, in cadrul Consiliului National al PNL s-au stabilit masuri punitive pentru parlamentarii care nu se vor prezenta sau nu vor vota motiunea de cenzura, Vosganian a raspuns ca o decizie in aceasta privinta a fost luata "inca inainte de motiunea de cenzura din septembrie 2009". "Aceeasi atitudine va fi mentinuta si acum, insa exista o anumita diferenta fata de 2009, de aceasta data probleme va avea PDL si nu initiatorii motiunii sau sustinatorii ei", a spus liberalul.

"Colegii nostri liberali care nu vor vota la motiunea de cenzura si care in acest fel se fac partasi ideilor care sunt prezentate in motiunea de cenzura si, de asemenea, isi asuma raspunderea politica pentru mentinerea Guvernului si aplicarea lor se descalifica din pozitia de membri ai PNL. Acesta este un lucru pe care toti colegii nostri parlamentari il cunosc", a precizat Vosganian.

Cititi si: Va cadea sau nu Guvernul?