"Va spun un lucru foarte clar si foarte simplu: orice ministru in legatura cu care se va cere urmarirea penala va fi demis in acea zi. In rest, autoritatile sa-si faca datoria, nimeni nu e mai presus de lege", a declarat Boc, citat de NewsIn.

Premierul a adaugat ca asteapta rezultatul anchetelor judiciare in curs si a refuzat sa se pronunte asupra “competentei” ministrului Tineretului. Liderul PDL a precizat ca evaluarea va fi facuta in cadrul Guvernului, iar concluziile vor fi prezentate public.


Boc nu a fost anuntat de “cautarea unui nou ministru”

Premierul a declarat ca nu este la curent cu informatiile potrivit carora PD-L ar cauta un un inlocuitor pentru ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi.

"Cautati dumneavoastra aceste informatii pentru ca, repet, nu am asemenea informatii pe care le utilizati", a declarat Boc.

In ceea ce priveste demisia ministrului Tineretului, premierul a spus ca nu are alte informatii pe aceasta tema, in afara de cele pe care i le-au transmis ziaristii. "Sunt cu dumneavoastra unde ma vedeti de trei ore (judetul Ialomita - n.r.) si alte informatii nu am decat cele pe care mi le spuneti dumneavoastra: nu stiu nimic despre aceasta demisie", a declarat Boc.

Monica Iacob Ridzi neaga: Nu demisionez!