Se pare ca Ziua Recunostintei le-a priit celor doua cantarete americane, pentru ca acestea sunt de nedespartit. Noua pereche a petrecut weekendul trecut impreuna, calcand mai toate cluburile din Los Angeles seara de seara, dupa care au plecat la o sesiune de cumparaturi in Malibu, impreuna cu fiul mai mare al lui Britney, Sean Preston.

Cele doua si-au dat seama cat de bine se inteleg in timpul unei petreceri de dupa American Music Awards, data de Paris Hilton la resedinta ei din West Hollywood. Seara urmatoare, cele doua au fost zarite in holul unui hotel, purtand rochii cu printuri de leopard care semanau izbitor. In partea opusa a orasului, fata de locul unde au fost zarite Britney si Paris, sotul cazut in dizgratie, Kevin Federline, gazduia o petrecere. O zi mai tarziu, petrecareata Paris si-a abandonat sora Nicole, dar si prietenii aflati la un night club cu pretentii, pentru a se intalni cu neconsolata ei prietena. Cele doua s-au oprit la Hyde Lounge inainte de a se intoarce la clubul unde se afla Nicole Hilton.

De asemenea, Paris si Britney au mers la cumparaturi si s-au intalnit cu Mary-Kate si Ashley Olsen, cu care au petrecut pana tarziu in noapte.

"Paris s-a purtat tot timpul ca si cum ar fi fost iubitul lui Britney", a declarat pentru prestigioasa revista "People" o sursa din anturajul lor. "I-a deschis usa de fiecare data, s-au tinut de mana si chiar si-a petrecut bratul dupa talia lui Britney. Iar Britney a acceptat fericita gesturile prietenesti ale lui Paris", a mai spus acesta.

Pe urmele nevestei

Si Kevin pare a se afla pe urmele viitoarei foste consoarte. El s-a dus fuguta la Los Angeles imediat ce Britney a facut acest lucru, sub pretextul ca merge la lansarea unui album. De asemenea, chiar daca dupa numai o saptamana, Kevin Federline a luat cina cu cativa prieteni in acelasi restaurant unde si Paris a dus-o la cina pe Brit si unde sotia sa i-a organizat o petrecere de ziua sa de nastere, in luna martie a acestui an. Acesta a refuzat sa raspunda intrebarilor reporterilor, insa a pozat nonsalant in fata fotografilor spunand doar "Im good!".