Noaptea de vineri, 29 octombrie, a marcat un nou record in materie de distractie. Amatorii de senzatii tari au participat la cea mai mare petrecere realizata intr-un tren in Romania Becksperience Train.

Cele mai bune trupe, distractie intinsa pe sute de kilometri si zeci de piese - asa ar descrie “Beck’sperienta” oricare dintre invitatii care au dansat vinerea aceasta pana la orele diminetii in Trenul Beck’s.

Cei mai norocosi 600 de amatori de distractie s-au intalnit in Gara de Nord, pe peronul 14, la ora 21:30, si au pornit intr-o aventura de 6 ore pusa la cale special pentru ei. Invitatii au dansat pana dimineata in cele 11 vagoane ale Trenului Beck’sperience, tunate dupa concepte diferite: club, chill, bar si restaurant.

  • Suie Paparude și Les Elephants Bizarres au marcat apogeul petrecerii, susținand cate un concert de 90 de minute pe cele 2 scene ale Trenului Beck’sperience. Invitații au dansat si au cantat pe cele mai tari piese, facand șinele sa trepideze pana la intoarcerea trenului in București, la ora 4:30. Responsabili cu distracția au fost și DJ Vika Jigulina, DJ Christian Green si Dj Gojira.

Trenul Beck’sperience a promovat spiritul liber și inovator pe o distanța de mai bine de 200 de kilometri, iar accesul a fost facut pe baza invitațiilor obținute in cadrul promoției Beck’sperience Train.

“Beck’s a oferit din nou o experiența inedita tinerilor care au spus nu convenționalului. Trenul Beck’sperience a avut toate ingredientele pentru o seara ieșita din comun: cei mai buni DJ și tineri cu spirit liber, dornici de senzații tari, totul intr-un spațiu total neașteptat și plin de provocari. Un mod foarte potrivit pentru a transmite valorile Beck’s” a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing in cadrul Bergenbier SA, producatorul Beck’s in Romania.

“A fost o experiența extraordinara, mult peste ceea ce traiești intr-o seara normala de ieșit in oraș. Nici n-am simțit cand a trecut timpul, iar acum nu-mi doresc decat o alta petrecere pe șine” a spus George de 25 de ani din București, unul dintre sutele de participanți la eveniment.

“Cel mai mult m-a impresionat senzația incredibila pe care ți-o da spectacolul de lasere combinat cu luminile orașului, toate acesta intr-un tren in mișcare! Este cea mai tare petrecere la care am fost vreodata" a spus și Alexandra, care ca avut norocul sa vina cu gașca la party-ul Beck’sperience Train.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.