Concertul de la Bucuresti va fi reprogramat pentru luna noiembrie a acestui an, la o data ce va fi comunicata ulterior. Biletele achizitionate pentru data de 30 iulie isi vor pastra valabilitatea si pentru noul spectacol.

Youssou N’Dour a fost nevoit sa-si anuleze concertele confirmate vara aceasta in Romania, Croatia si Serbia, itinerariul turneului fiind afectat de neconcretizarea tuturor spectacolelor aflate in negocieri pentru jumatatea estica a Europei. In prezent, organizatorii evenimentelor afectate se afla in discutii cu managementul artistului pentru reprogramarea acestora in luna noiembrie a acestui an. Biletele achizitionate pentru spectacolul de la Bucuresti, anuntat initial pentru data de 30 iulie, vor ramane valabile pentru noua data.

In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la data reprogramarii, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de luni, 14 iunie. Rambursarea se va putea face doar pentru biletele intacte si valide, intr-un interval de 10 saptamani de la aceasta data.


Citeste si [Youssou N'Dour ar putea candida la presedintia Senegalului]