LifeStar 6 Iulie 2009 14:05
Familia lui Michael Jackson planuieste o serie de concerte pentru anul viitor, in care o holograma a regelui muzicii pop sa apara pe scena alaturi de fratii sai si de muzicieni live.
Astfel, potrivit unui apropiat al familiei Jackson, Michael ar calca pe urmele lui Elvis Presley, care, in 2005, la 30 de ani de la moartea sa, a fost in turneu mondial prin intermediul unei holograme, informeaza NewsIn, citand cotidianul britanic News of the World.

"Familia Jackson considera ca aceasta ar fi cea mai potrivita omagiere a lui Michael - sa il aduca inapoi pe scena, pentru o ultima data, asa cum si-a dorit si el. Tatal si fratii lui Michael se gandesc la un turneu mondial unde imagini cu Michael vor fi proiectate pe scena alaturi de muzicieni live. Cred ca va fi un adevarat succes", a declarat un prieten al familiei Jackson.

Potrivit acestuia, familia Jackson crede ca si copiii lui Michael se vor bucura sa il vada pe tatal lor pe scena, in fata fanilor, ipostaza in care ei nu au apucat sa il vada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.