Intr-o perioada in care televiziunile promoveaza talk show-ul tabloid, Tabu pune punctul pe i si spune: ne vrem vedetele inapoi.

In luna martie, Tabu face o radiografie a vedetelor tabloid si a succesului lor, intrebind-o pe Oana Zavoranu care sunt cheile succesului ei.

"Deci nu exista misterul asta... In fond esti chemat la emisiunea asta sa vorbesti si sa povestesti. Daca nu ai chef sa vorbesti si sa povestesti, de ce mama ma-tii te mai duci? Stai acasa. Spune: «sunt ocupata, ma doare capul». Daca tot accepti - eu asta n-am inteles-o niciodata - nu inteleg de ce esti plictisit. Ca nu cred ca te iau cu pistolul la cap si te duc la emisiune. Nu inteleg de ce sunt cate unii extrem de afectati si de plictisiti si se uita in sus. Probabil au putini neuroni si nu-si gasesc cuvintele. Sau viata lor e atat de plictisitoare si de anosta incat n-au ce povesti. Ii inteleg. Dar macar incearca sa fii simpatic pentru ca televiziunea, show-bizu’, asta inseamna. Sa inveselesti omul, sa-l intretii. Omul sta acasa si se uita la tine. Si daca tu esti la fel de plictisit ca el care-i acasa, cu o telecomanda in mana, ce te faci? Eu asa judec televiziunea". spune Oana pentru Tabu.

"Intr-adevar se traverseaza o perioada, cum sa spun, ciudata, tulbure din punct de vedere al televiziunii. Acuma nu se mai tine cont de imagine. Inainte erai obisnuit ca omul care-ti aparea la televizor... Nu vorbesc de interviuri de la stiri unde vrei omul de pe trotuar; acolo omul poate sa arate oricum. Era o vreme cand era cineva invitat in platou, la un show de televiziune, si trebuia sa vii impecabil machiata, imbracata. Eh, acum nu mai conteaza. Cu cat esti mai ciumafaie, mai troglodita, mai fara dinti in gura, mai sasie, mai sasaita, cu cat scuipi mai tare cand vorbesti, cu parul naclait si cu creierii naclaiti, e audienta. Si eu i-am intrebat pe diversi realizatori de televiziune: de ce chemati, manca-v-as gura, toate panaramele astea, toate rapandulele astea rasuflate? Stii ce mi-au spus? Se face audienta", analizeaza Oana Zavoranu contextul actual din televiziune.

Oana Zavoranu apare in revista Tabu intr-un pictorial controversat in care are o relatie cu un... schelet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.