Cele doua vedete de televiziune, Andreea Raicu si Andreea Marin, nu au putut fi departajate nici de aceasta data, ele ocupand locul intai in acest clasament. Pozitia secunda este ocupata de Teo Trandafir, dupa care urmeaza Monica Barladeanu, Mihaela Radulescu si Dana Rogoz.

Top-ul a avut la baza mai multe criterii, printre care: numarul aparitiilor pe copertele revistelor, banii (incasarile din publicitate ale emisiunilor de televiziune realizate de respectivele vedete feminine in 2004 si contractele de publicitate personale incheiate in 2004), implicarea sociala si premiile acumulate de vedetele noastre pe parcursul anului trecut. Daca luam in discutie latura financiara, stirista Andreea Esca a adus PRO TV, anul trecut, aproximativ 52 milioane de euro, Teo, 28 milioane de euro, si Andreea Raicu, 23 milioane de euro.

In ceea ce priveste topul celor mai mediatizate cantarete, in fruntea clasamentului se afla Anna Lesko, care a beneficiat in anul 2004 de cea mai mare promovare, astfel incat a avut 21 aparitii pe coperte, dupa care urmeaza Cristina Rus, cu 15 aparitii, si Delia, cu 10.