Daca americanii sunt curiosi in legatura cu ce are George W. Bush sa le zica pe ultima suta de metri a mandatului, nu au lasat sa se vada acest lucru marti, in Ohio, cand presedintele, care incuraja oamenii sa-i adreseze intrebari, s-a confruntat cu o lipsa totala de interes, comenteaza AFP

Dupa ce a sustinut un discurs despre pretul-record al benzinei si mijloacele de reducere a dependentei energetice a SUA, Bush a invitat asistenta - personalul unei companii - sa-i adreseze intrebari. Unii au zambit, dar nimeni nu i-a adresat nicio intrebare. "Ei bine, daca nu aveti intrebari, va pot povesti multe lucruri interesante", a spus presedintele.

Inainte ca situatia sa devina stanjenitoare, Bush a inceput sa spuna cum, la 23 noiembrie 2002, un curcubeu s-a format pe cerul Bucurestiului cand sustinea discursul despre Romania si NATO si despre libertatea sa.

Bush a vorbit despre "conflictul ideologic" dintre libertate si extremism, inainte de a-si incheia aparitia, cu 20 de minute mai devreme decat prevazut.

Presedintele venise sa vorbeasca despre perioada economica "nesigura". "Traim timpuri nesigure", a spus el. Insa, pentru salariatii Lincoln Electric Company, nu pare sa se puna intr-adevar aceasta problema.