Borislav Gheorghiev (41 de ani) era directorul executiv al Atomenergoremont, compania care asigura mentenanta reactoarelor centralei atomice de la Kozlodui.

Se pare ca el primise vestea ca apartamentul ii era jefuit si s-a grabit sa ajunga acasa. Gheorghiev a fost impuscat in cap de doua ori. Aparent, nu a existat nici un martor al crimei, iar o masina in flacari a fost gasita nu departe de locul scenei. Asasinii platiti din Balcani folosesc de multe ori masini furate pentru a ajunge la locul crimei, dupa care le distrug pentru a-si acoperi urmele.

De altfel, luni a fost impuscat in cap si un scriitor bulgar, autorul unor carti despre capii lumii interlope locale. Potrivit agentiilor de presa bulgare, Gheorghi Stoev a fost dus la spital imediat, nefiind date publicitatii deocamdata informatii despre starea sa de sanatate. Potrivit unor date preliminare, doua persoane l-au atacat pe Stoev in fata hotelului Pliska din centrul capitalei bulgare si, dupa atac, au reusit sa fuga. Stoev spusese in mai multe interviuri ca, la un moment dat, a facut parte din lumea interlopa.