"Avem discursul despre «mai multa Europa», dar este nevoie si de o Europa mai buna, o Europa bazata pe valori. Si de aceea, de exemplu, este de o importanta decisiva ca in UE toate tarile membre sa respecte statul de drept si valorile democratice ale unei societati pluraliste si libere. Tocmai de aceea vreau sa spun ca sunt foarte bucuros si mandru de rolul pe care Uniunea Europeana si Comisia Europeana il joaca in problemele aparute in Romania", a declarat Barroso, intr-un discurs sustinut la o reuniune a Biroului grupului parlamentar al PPE, potrivit realitatea.net.

Mai mult de atat, presedintele CE a spus ca "schimbarile nedemocratice" din Romania au fost evitate datorita UE si Comisiei Europene.

"Datorita UE si Comisiei Europene a fost posibil sa evitam schimbarile nedemocratice din Romania si trebuie sa fim mandri de acest lucru, pentru ca am fost in stare sa reinstauram statul de drept intr-o tara care este membra a Uniunii noastre", a mai afirmat Barroso.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/7d6c21643780ae9a71e2adb572516b70/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));