Politia Franceza a facut joi o descoperire macabra: in gradina unei familii din Nanates despre care se stia ca este disparuta de luni de zile au fost dezgropati cinci din sase membri. Capul familiei, Xavier Dupont de Ligonnes, al carui corp nu a fost gasit, este cautat de politie, scrie El Mundo.

Potrivit procurorului local, acest caz s-a transformat dintr-unul de disparitie in unul de “sechestru si asasinat”.

Cautarile inca nu s-au finalizat, iar pana acum Politia crede ca au gasit corpul mamei (49 de ani) si al fiilor ei: Arthur (20 de ani), Thomas (18 ani), Anne (16 ani) si Benoit (13 ani). Tatal ramane singurul care nu e de gasit.

Cazul a capatat o turnura cu totul speciala datorita unor resturi ale unui picior si a altor ramasite gasite in casa, care, potrivit primelor date, au fost ascunse in dulapuri.

Potrivit autoritatilor, cele cinci victime au murit din cauza unor plagi impuscate, dar nu se cunosc cauzele complete ale mortii lor pana la rezultatele autopsiei.

Familia nu avea antecedente juridice si nici nu era tinta barfelor, insa odata cu disparitia ei, multe mesaje contradictorii au aparut.

Se pare ca parintii copiiilor au fost la scoala si au explicat profesorilor intentia lor de a pleca in Australia, iar tatal, un om de afaceri, a convins multi oameni ca ar fi agent secret si ca ar fi trebuit sa plece pentru a rezolva un caz. In casa nu au existat semne de violent si totul arata ca si cum familia ar fi plecat.

Potrivit datelor, toate pistele din statiile de tren si din aeroporturi nu indicau nimic, la fel si conturile bancare.