"In urma preavizului de greva, depus la 8 decembrie, dar si a esecului negocierilor prealabile, salariatii a votat pentru o greva pe perioada nedeterminata", au anuntat miercuri sindicatele CGT si FO, intr-un comunicat comun.

Potrivit acestora, "salariatii se plang de mai multe luni conducerii din cauza unor probleme care persista in cadrul societati".
Acestia s-au mobilizat contra "presiunilor psihologice, unei politici manageriale care induce anxietate si unei conduceri surde fata de problemele salariatilor", citeaza MEDIAFAX.

"O conducere necontrolata a marilor proiecte a degradat conditiile de munca", afirma CGT si FO, citand "inclusiv conceperea unui nou program de eliberare de bilete de intrare, care nu permite o urmarire eficienta si rapida a operatiunilor".

Contactata de AFP, societatea de exploatare a Turnului Eiffel a confirmat greva si a precizat ca Turnul era inchis toata ziua.
In opinia acesteia, este vorba despre "o miscare de solidaritate, dupa investigarea unui sef de serviciu" care este vizat de "o procedura disciplinara".