Inarmata cu multa rabdare si o camera video, pensionara din Rio de Janeiro s-a gandit ca trebuie sa faca ceva pentru comunitate. Ea a declarat presei ca cel mai mult a suparat-o lipsa de securitate din cartier.

Indignarea batranei este evidenta in comentariile inregistrate in orele de stat la la panda.
In cele 33 de ore de imagini pe care le-a adunat a vazut multe - copii care iau droguri, traficanti cu pistoalele in maine, ziua in amiaza mare, si chiar politisti corupti.

Batrana a fost inclusa intr-un program de protectie a martorilor si din acest motiv a fost identificata doar ca "Victoria".Dovezile furnizate de ea au ajutat la arestarea a 15 persoane, intre care si doi politisti.
Ministrul securitatii din statul Rio de Janeiro Marcelo Itagiba a elogiat curajul batranei detective si a spus ca daca ar fi mai multi oameni ca ea, ar fi mai multa liniste pe strazi.

Traficanti de droguri sunt raspunzatori de o serie de crime si rapiri in Rio de Janeiro.Politia locala se plange insa ca nu le poate veni de hac, pentru ca raufacatorii sunt bine inarmati si bine informati in legatura cu actiunile impotriva lor.