Incendiul a izbucnit la ora locala 12.36 (11.36 ora Romaniei), in timp ce avionul, un Airbus A320, se indrepta spre pista de decolare, potrivit unui comunicat al Vueling. Compania nu a precizat daca ranitii sunt membri ai echipajului sau pasageri. Un alt avion urma sa duca pasagerii la Alicante, in Spania, informeaza NewsIn.

Incendiul a fost stins repede de pompier, iar cei 169 de pasageri aflati la bord au fost evacuati pe tobogane, a anuntat prefectura din Val de Marne, citata de AFP.

Potrivit unuia dintre pasagerii aflati la bord, un fum negru a iesit de la unul dintre motoarele avionului, care se pregatea sa decoleze. "Pompierii au ajuns in mai putin de doua minute, un insotitor de bord a deschis una dintre usi, a declansat umflarea toboganelor, iar o stewardesa ne-a strigat in spaniola sa evacuam aparatul", a precizat pasagerul.

Barbatul a mai spus ca sase pasageri au fost raniti usor la evacuare, dintre care unul la glezna. Pasagerii au fost dusi intr-unul dintre terminale, unde le-a fost servit pranzul.