"Cerem Air China sa isi suspende imediat toate zborurile, in caz contrar vom arunca in aer avioanele sale", se arata in mesajul primit pe site-ul companiei. "Vom intra cu avioanele" in centrele unde se desfasoara probe olimpice, a adaugat autorul amenintarii.

Un Boeing 737 al companiei aeriene Air China, avand 71 de persoane la bord, a fost nevoit sa revina la sol si sa aterizeze pe un aeroport japonez, in urma alertei cu bomba primita prin email, a anuntat aeroportul Nagoya, din vestul Japoniei.

Alte doua aparate ale companiei chineze sunt supuse in prezent verificarilor, a declarat un politist de la aeroportul international Narita, din Tokyo. Potrivit acestuia, mesajul a fost descoperit la ora locala 12.50 (6.50 ora Romaniei).

Cu o zi inainte, o grupare islamista putin cunoscut a avertizat ca va organiza atentate in timpul Jocurilor Olimpice din China si le-a cerut musulmanilor sa nu participe la activitati care au legatura cu acest eveniment, a anuntat o companie americana care monitorizeaza activitatile teroriste.