Doar Susumu Mikami produce caviar artificial in Japonia si vinde o cutie de 50 de grame cu aproximativ 1.000 de yeni (6 euro), relateaza AFP.
„Cavianne“ este fabricat intr-un laborator culinar situat in prefectura Aomori (nordul Japoniei), fiind un amestec de mai multe ingrediente: cerneala de sepie, samburi de mar, arici de mare, stridii si scoici Saint-Jacques. La toate acestea se adauga un aglomerant extras dintr-o alga.
„Cavianne“ este fabricat intr-un laborator culinar situat in prefectura Aomori (nordul Japoniei), fiind un amestec de mai multe ingrediente: cerneala de sepie, samburi de mar, arici de mare, stridii si scoici Saint-Jacques. La toate acestea se adauga un aglomerant extras dintr-o alga.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Caviarul saracului .
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Caviarul saracului .