Verdictul a fost dat de „Whisky Magazine“, principala publicatie a industriei de profil, releva „The Times“.
„Yoichi“, vechi de 20 de ani, distilat in zona de coasta a Marii Japoniei, a devenit prima varianta de whisky produsa in afara Scotiei care a castigat competitia desfa- surata de renumita publicatie.
„Yoichi“, vechi de 20 de ani, distilat in zona de coasta a Marii Japoniei, a devenit prima varianta de whisky produsa in afara Scotiei care a castigat competitia desfa- surata de renumita publicatie.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cel mai bun whisky este japonez .
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cel mai bun whisky este japonez .