Barbatii de varsta a doua care consuma mai mult de sase oua pe saptamana prezinta un risc mai mare de deces prematur, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani publicat in American Journal of Clinical Nutrition, informeaza Reuters.
Cercetarea, realizata de cercetatorii de la Brigham and Women's Hospital si Scoala medicala Harvard, arata ca barbatii cu diabet prezinta riscuri mai crescute de deces, indiferent de cantitatea de oua consumata saptamanal. In schimb, barbatii care nu sufera de diabet pot consuma linistiti pana la sase oua pe saptamana, pentru ca acest lucru nu influenteaza riscul de deces prematur.
Cercetarea, realizata de cercetatorii de la Brigham and Women's Hospital si Scoala medicala Harvard, arata ca barbatii cu diabet prezinta riscuri mai crescute de deces, indiferent de cantitatea de oua consumata saptamanal. In schimb, barbatii care nu sufera de diabet pot consuma linistiti pana la sase oua pe saptamana, pentru ca acest lucru nu influenteaza riscul de deces prematur.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Consumul a mai mult de sase oua pe saptamana - risc de deces prematur.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Consumul a mai mult de sase oua pe saptamana - risc de deces prematur.