John Deaves, de 61 de ani si fiica sa Jenny, de 39 de ani, au aparut impreuna cu bebelusul lor de 9 luni, in emisiunea televizata “60 Minutes”.

In cursul lunii trecute, un judecator australian le-a interzis celor doi sa mai aiba relatii sexuale, in conditiile in care dosarul procurorilor a aratat faptul ca cei doi au mai avut un copil in anul 2001, care a murit din cauza unei disfunctii cardiace. Judecatorul ii obliga de asemenea pe acestia sa plateasca timp de trei ani, o “taxa de buna-purtare”, in valoare de 460$.

John si Jenny au marturisit, in timpul emisiunii ca s-au indragostit in anul 2000, moment in care s-au regasit. Deaves isi parasise familia in momentul in care Jenny era copil si a revazut-o abia peste 30 de ani.
Cei doi afirma ca in momentul in care s-au reintalnit, nu banuiau ca ar fi tata si fiica, fapt infirmat de ce-a de-a doua sotie a lui Deaves. “Au tinut in permanenta legatura unul cu celalat”, a marturisit aceasta.“Este absolut zguduitor ceea ce se intampla”, a declarat si mama lui Jenny si prima sotie a lui Deaves.

Freda Briggs, profesoara la Universitea Australiei de Sud, a comentat cazul pentru ziaristii australieni si a declarat ca suma pe care cei doi trebuie sa o plateasca nu ii va opri sa intretina relatii sexuale si sa aiba si alti copii.

“Am o sugestie controversata. In astfel de cazuri, judecatorii ar fi trebuit sa ii oblige, fie pe mama sa isi faca o operatie de legare de trompe, fie ca tatal, deja la o varsta inaintata, sa fie sterilizat”, a declarat Freda Briggs, potrivit CNN.