O adolescenta, care sufera de o boala foarte rara, nu poate face baie, nici dus pentru ca este alergica la apa. Chiar si faptul ca transpira este o experienta dureroasa pentru tanara Ashleigh Morris, de 19 ani, care traieste acest cosmar de peste cinci ani.

Ea sufera de o boala rara de piele, numita Aquagenic Urticaria. In momentul in care pielea tinerei intra in contact cu apa, aceasta ii provoaca o reactie alergica agresiva evidentiata prin umflaturi rosii si dureroase, care dispar abia in doua ore. Desi trece prin chinuri groaznice de fiecare data, Asleigh face un dus pe zi, a carui durata nu poate depasi un minut. Aceste dusuri rapide sunt singurul contact pe care il are cu apa." Oamenilor le vine greu sa creada si imi zic lucruri de genul "Doamne, cum te speli?". Acest lucru ma face sa ma simt murdara, dar eu consider ca sunt o persoana curata", a declarat tanara, intr-un articol pentru Daily mail.

Pentru multi dintre noi, dusurile sunt ceva obisnuit, dar pentru Ashleigh sunt o experienta dureroasa care, de cele mai multe ori, o fac pe aceasta sa izbucneasca in lacrimi. "Desi eruptia mea arata urat si de cele mai multe ori par ca as fi bolnava, durerea este cea care ma sperie cel mai mult. Nu pot sa ma duc nicaieri doua ore dupa ce intru in contact cu apa pentru ca durerea este prea mare. Au fost momente in care m-am scarpinat atat de tare incat am inceput sa sangerez".