In plus, ea a vizitat peste 30 de tari, pentru a se documenta si specializa. “Imi place foarte mult aceasta meserie, chiar daca uneori inseamna sa incep sa beau bere de la 9.30 dimineata.
Secretul e sa nu bei prea mult in seara de dinainte. Degustatorii de vin isi clatesc gura cu el, iar apoi il scuipa afara. In cazul berii, nu-i poti testa gustul decat daca iei o gura zdravana si o inghiti. Uneori, trebuie sa gust peste 20 de tipuri de bere intr-o singura sesiune”, a declarat ea.
Secretul e sa nu bei prea mult in seara de dinainte. Degustatorii de vin isi clatesc gura cu el, iar apoi il scuipa afara. In cazul berii, nu-i poti testa gustul decat daca iei o gura zdravana si o inghiti. Uneori, trebuie sa gust peste 20 de tipuri de bere intr-o singura sesiune”, a declarat ea.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ea bea cel putin 20 de beri pe zi.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ea bea cel putin 20 de beri pe zi.