Prin amenzile care se ridica la 1,9 euro (sau 2,6 dolari) se incearca reducerea cantitatii resturilor de mancare ce se aduna, in fiecare zi, in restaurantele din oras. Prin aceasta initiativa, se face apel la constiinta clientilor, mai ales la cei amatori de bufet suedez. Cantitatea de mancarea aruncata, care in unele centre ajunge la 1.200 de kilograme zilnic, pune probleme logistice si financiare patronilor.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Restaurantele din Hong Kong ii amendeaza pe cei care nu termina tot din farfurie.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Restaurantele din Hong Kong ii amendeaza pe cei care nu termina tot din farfurie.