Arta. Valentin Sthefano, un cofetar ucrainean renumit nu doar pentru gustul dulciurilor create de el, dar mai ales pentru aspectul lor deosebit, i-a promis logodnicei sale ca ii va crea o rochie de mireasa ca-n basme. Tinerei Viktoria nu i-a venit sa creada insa cand a vazut ca aceasta fusese realizata din faina, oua, zahar si caramel.
Valentin a lucrat doua luni la opera sa, care a cantarit noua kilograme, iar la finalul petrecerii, Viktoria a putut fi convinsa cu greu sa se schimbe. Coronita, buchetul si colierul au fost confectionate din zahar ars. Tanarul ucrainean a inceput sa lucreze ca brutar in urma cu sase ani. Cariera i-a fost marcata de un curs de specialitate la Paris si un concurs international, unde a castigat locul al treilea, dupa ce a confectionat cu sora sa un Cadillac din frisca si caramel.
Valentin a lucrat doua luni la opera sa, care a cantarit noua kilograme, iar la finalul petrecerii, Viktoria a putut fi convinsa cu greu sa se schimbe. Coronita, buchetul si colierul au fost confectionate din zahar ars. Tanarul ucrainean a inceput sa lucreze ca brutar in urma cu sase ani. Cariera i-a fost marcata de un curs de specialitate la Paris si un concurs international, unde a castigat locul al treilea, dupa ce a confectionat cu sora sa un Cadillac din frisca si caramel.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului O rochie de mireasa din oua, zahar si faina.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului O rochie de mireasa din oua, zahar si faina.