Potrivit realitatea.net, gratarele utilizate de fast food-uri pentru a gati carnea pentru produsele alimentare pe care le comercializeaza sunt foarte daunatoare pentru calitatea aerului.
Oamenii de stiinta sustin ca un camion diesel cu 18 roti ar trebui sa parcurga 230 de kilometri pentru a degaja in aer aceeasi cantitate de particule ca prepararea unui singur hamburger.
Oamenii de stiinta sustin ca un camion diesel cu 18 roti ar trebui sa parcurga 230 de kilometri pentru a degaja in aer aceeasi cantitate de particule ca prepararea unui singur hamburger.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un hamburger, mai daunator pentru mediu decat un camion.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un hamburger, mai daunator pentru mediu decat un camion.