Odata ce si-au dat seama de talentul deosebit al fetitei, parintii acesteia au trimis una dintre picturile ei la o galerie de arta din Autsralia, cerandu-i proprietarului sa expuna lucrarea fara a dezvalui varsta micutei. Atunci avea doi ani si tabloul i-a fost cumparat pe loc.

Cele mai multe lucrari ale micutei Picasso se vand cu pretul intre 5000 si 10.000 de dolari, insa cel mai scump tablou al ei s-a vandut pentru 24.000 de dolari in Hong Kong.

“Este o fetita speciala si cand spun asta ma refer la faptul ca stie ce face, intelege culorile, compozitia lor si textura”, a declarat Angela Di Belo, director de galerie de arta.

“Mi-e foarte frica sa nu o influentez in niciun fel pentru ca mi-e teama ca atunci cand va creste sa nu-mi spuna ceva de genu <nu pot sa folosesc aceasta culoare pentru ca nu se potriveste>”, a declarat Nikka Kalashnikova, mama micutei.

De maine si pana pe 25 iunie, Aelita va avea propria expozitie la New York la galeria Agora.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write('');}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split('.');var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/9e9a4be20c2126a6e756c616da5a24a6/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));