Large Hadron Collider este plin de surprinze, nu intotdeauna placute. S-a descoperit recent ca insusi Nostradamus a prezis ca un cilindru satanic furios ameninta globul. Ceea ce nu e foarte clar e daca profetia are vreo legatura cu acceleratorul.
Michel Nostradamus, nascut in sudul Frantei, la Saint-Remy-de-Provence, in 1503, nu a fost doar fizician si astrolog, aria cunostintelor sale resfrangandu-se in mai multe domenii ale stiintei. Despre el chiar s-a spus la un moment dat ca ar fi construit o oglinda a timpului prin care poate vedea imagini in viitor.

Potrivit english.pravda.ru, oamenii de stiinta care au interpretat lucrarile lui Nostradamus sustin ca acesta mentioneaza existenta unui "arc satanic din Europa", care in noiembrie 2010 ar putea cauza “arderi teribile” pe jumatate din glob. Ca rezultat, in 2011, vor cadea precipitatii si totul va fi infectat. Nu vor mai fi plante, animale si pana in 2016 toti oamenii vor muri



Daca pana acum previziunile se puneau pe seama lansarii unei rachete balistice, cercetatorii sunt de parere ca este vorba despre descoperirile CERN. Un eveniment important s-a petrecut pe 4 si 7 noiembrie anul acesta, la CERN: cei care au testat acceleratorul au inregistrat primele coliziuni ale ionilor la o viteza foarte mare.

La lansarea LHC, o serie de interpretari ale lui Nostradamus avertizau asupra pericolului acceleratorului. Era vorba, mai exact, de versurile: „Fugiti, fugiti din Geneva cu totii (...) Raza contrapozitiva o sa va extermine pe toti“.

Una peste alta interpretata la rece previziunea lui are si explicatii logice, sunt de parere specialistii. Universul a fost format ca rezultat al Big Bangului si poate exista si un proces invers. Daca cercetatorii pot accelera particulele, crescand nivelul de energie si temperatura si intensitatea coliziunii, atunci este posibil ca Pamantul sa se transforme intr-o gigantica bomba cu protoni a carui explozie va zgudui intregul sistem solar.



Oricum, daca o explozie de aceasta intensitate nu va avea loc, procesul demarat prin accelerarea de particule va cauza consecinte teribile in ceea ce priveste starea mediului inconjurator. Oricum, Nostradamus a prezis ca aceasta catastrofa va afecta doar jumatate de Glob. In plus, exista speranta ca oceanele sa protejeze America si Australia, din moment ce apa absoarbe caldura, insa totul depinde de intensitatea procesului destructiv.
Citeste si:
"Ceasul Apocalipsei", mentinut la 2 minute de miezul noptii, in...
"Ceasul Apocalipsei",...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.