Copiii originali din Homs, oras situat la 180 de kilometri in nordul Damascului, Siria, sunt considerati a fi cel mai tanara cuplu din lume, care nu a fost obligat sa se casatoreasca, dupa cum se obisnuieste in unele culturi. Khalid, in varsta de 5 ani si Hala, in varsta de 3 ani, au consimtit sa se casatoreasca, fara ca parintii sa aiba vreun amestecat, potrivit digitaljournal.

Copii sirieni au fost de acord sa-si ramana fideli, iar parinti au declarat ca cel mai probabil, casatoria va avea loc peste 10 ani sau mai mult. Copiii chiar si-au daruit inele si si-au spus juramintele. Tatal lui Khalid a mai adaugat ca acest legamant neobisnuit nu le va afecta studiile sau intrerupe scoala. "O sa le platesc eu toate cheltuielile pentru educatie, pana la absolvire", a mai declarat tatal baietelului pentru Gulf News.

Khalid a intalnit-o pe Hala in timpul unei vacante in Lattakia, Siria. Acum, cand cuplul trebuie sa stea despartit, din cauza scolii sau a vietii pe care o au cu familiile lor, Khalid se plange tot timpul ca vrea sa o vada pe Hala.

Desi, acum totul pare o joaca de copil, iar juramintele sunt oarecum fantastice, tatal lui Khalid a declarat ca "este pe deplin constient ca fie baietelul, fie fetita se pot razgandi pe viitor, insa ceea ce stiu la momentul actual ambii copii este ca sunt foarte fericiti impreuna si vorbesc in fiecare zi. "