Desi suna ca un scenariu SF, dezvaluirile socante despre actiunile extraterestrilor pe Pamant, furnizate de cei sase fosti piloti din armata Statelor Unite ale Americii au facut valuri in intreaga lume.

Potrivit The Telegraph, cei sase barbati sustin ca extraterestrii au dezactivat arme nucleare in mod repetat din 1948 pana in prezent. Cei care au facut aceste dezaluiri blameaza guvernele celor doua tari pentru ca tin secrete astfel de informatii. Fostii piloti americani au ajuns la aceste concluzii dupa ce au discutat cu 120 de membrii ai armatei pensionati. Informatiile colectatate arata ca extraterestrii ar fi aterizat ultima data, acum 7 ani. Cei 6 incearca prin acest manifest sa convinga cele doua guverne sa recunoasca tot ce stiu despre actiunile extraterestrilor pe Pamant.

"Armata Statelor Unite minte in legatura cu OZN-urile si eu pot sa dovedesc acest lucru" a declarat, potrivit DailyMail, capitanul Robert Salas, adaugand ca el insusi a fost martorul unui OZN care a survolat cerul, pe 16 martie 1967, langa un buncar pentru rachete nucleare din Montana, SUA.

"Eram la datorie cand am vazut obiectul plutind deasupra bazei. Rachetele au fost dezactivate imediat. Acelasi lucru s-a petrecut la o alta baza la o saptamana dupa aceea. Se pare ca extraterestrii sunt foarte interesati de armele noastre de distrugere in masa" a spus Salas. Alti oficiali sustin ca au vazut activitati extraterestre similare si in Marea Britanie.

Teoria inedita a celor sase piloti americani este sustinuta si de colonelul britanic Charles Halt, care sustine ca in urma cu 30 de ani, extraterestrii au coborat intr-o baza militara de la Bentwaters, langa Ipswich, in interiorul halei de depozitare a rachetelor nucleare. Desi declaratii au fost facute publice, oficialii celor doua tari nu au facut niciun comentariu in legatura cu teoriile fostilor militari.