Mitraliera cu teava curbata/indoita - 1953
Mitraliera este prevazuta cu o teava curbata, menita sa le inlesneasca potentialilor utilizatori sa traga la 90 de grade, cum ar fi din spatele unui zid. Inventatorul s-o fi gandit pesemne ca pericolul pandeste la orice colt, astfel incat nu s-a mai obosit sa ia in calcul si ochitul.

Anvelope luminoase - 1961
Anvelopele sunt realizate dintr-o singura bucata de cauciuc sintetic, si iluminate "a giorno" prin intermediul unor becuri electrice montate in interiorul jantelor de la roti.

Sani cu inima - 1963
O pereche de sani artificiali cu simulator de bataie cardiaca incorporat; inventia este una japoneza si nu are nicio legatura cu silicoanele actuale. Era menita sa vina in ajutorul bebelusilor care nu vor cu nici un chip sa doarma singuri.

Masina de mieunat - 1963
Este in stare sa miaune de zece ori pe minut, iar ochii ii "stralucesc" diabolic de fiecare data. Nu, scopul acestei inventii japoneze, o pisica mecanica actionata de un motor de doi wati, nu a fost acela de a-l innebuni pe proprietar; ci doar de a face putina curatenie, alungand soarecii si sobolanii.

Citeste integral topul celor mai stupide inventii din secolul XX pe Descopera.