Alaturi de studentii sai de la Universitatea Harvard, profesorul David Edwards a inventat un dispozitiv - botezat “Le Whif” - care le permite consumatorilor sa “respire” ciocolata pentru a-si domoli pofta de dulce, scrie “The Telegraph“. Noul inhalator are deja patru arome disponibile - zmeura, menta, mango si cea de ciocolata simpla - si va putea fi achizitionat de pe piata incepand cu 29 aprilie.
Cercetatorul american spune ca s-a gandit dincolo de metodele obisnuite de administrare a mancarii. “De-a lungul secolelor am inceput sa mancam cantitati tot mai mici de hrana, la intervale din ce in ce mai scurte.
Cercetatorul american spune ca s-a gandit dincolo de metodele obisnuite de administrare a mancarii. “De-a lungul secolelor am inceput sa mancam cantitati tot mai mici de hrana, la intervale din ce in ce mai scurte.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cercetatorii au inventat ciocolata inhalabila cu zero calorii.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cercetatorii au inventat ciocolata inhalabila cu zero calorii.