Pe 25 martie la Roma si pe 31 martie la Milano a avut loc un manifest al iubirii impotriva crizei economice. Italienii s-au gandit ca doar asa vor reusi sa treaca prin perioada de declin financiar care a cuprins intreaga lume, nu doar Peninsula. Asadar si-au unit inimile si buzele intr-un sarut de fix 7 minute. Pe cronometrate. Incapatanatii au mers mai departe, curiosii au facut cerc in jurul lor, iar sustinatorii au ramas si ei pentru a aplauda interesanta miscare.

Ceea ce se voia o miscare pacifista la inceput, s-a raspandit treptat si in alte orase din Italia, toti promovand combaterea crizei prin iubire. Asa ca daca nu mai ai bani sa investesti in altceva, "Invest your love!".

"Un bacio è meglio della crisi", cum au denumit italienii evenimentul, are ca miscare de baza "sarutul inghetat" (bacio congelato), initiativa organizata de catre tinerii din spatele blogului Invest in your Love.


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Saruta-ma si poate trecem si de criza!.