Lansat anul acesta in cadrul Festivalului de muzica de la Glastonbury si sponsorizat de Orange, acest gadget inteligent poate fi atasat de bratul dvs. in timp ce dansati, fie ca e zi sau noapte si este conectat direct cu telefonul, atunci cand acesta acesta are nevoie sa fie incarcat.

Pentru a face lumina si a deslusi misterul, energia mecanica obtinuta prin miscarea bratelor este transformata in energie electrica de catre un mic generator. Dupa conversia energiei si pornirea Incarcatorului pentru Dans, "Dance Charger", dupa cum l-au numit specialistii, acesta poate incarca orice dispozitiv portabil electric de care aveti nevoie. Eficienta este estimata la 85%, care nu este rea deloc in comparatie cu alte incarcatoare.

Incarcatorul pentru Dans
este inca in stadiul de concept: o ora de activitate fizica sustinuta a reusit sa incarce 2 liniute unei baterii de Nokia N95. Cu toate acestea, Gotwind Dance Charger incearca sa sa dezvolte ideea de conversie pentru o mai mare eficienta si o paleta mai larga de utilizari.

Pana cand o sa depaseasca stadiul de concept si o sa apara si in Romania, nu putem decat sa ne imaginam ce idei ar putea sa mai aiba si nu ne abtinem sa nu radem imaginandu-ne parintii dand o tura de bloc pentru a stoarce niste portocale. Chill 'n' Charge !