Conform specialistilor, printre cele mai contaminate sunt strugurii, bananele si ardeii. La acestea se mai adauga si invazia in Romania a porumbului modificat genetic, pe care prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu a promis ca-l va interzice, insa nu a facut-o nici pana in prezent.
Specialistii din Uniunea Europeana trag un semnal de alarma anuntand ca aproape 50% din fructele, legumele si cerealele din spatiul european contin chimicale in concentratii care depasesc limitele legale.
Specialistii din Uniunea Europeana trag un semnal de alarma anuntand ca aproape 50% din fructele, legumele si cerealele din spatiul european contin chimicale in concentratii care depasesc limitele legale.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Jumatate din fructele, legumele si cerealele pe care le mancam sunt contaminate chimic.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Jumatate din fructele, legumele si cerealele pe care le mancam sunt contaminate chimic.