Medal of Honor: Airborne

Fanii confruntarilor realiste din cel de-al Doilea Razboi Mondial ravnesc dupa Medal of Honor: Airborne. in aceasta noua serie te vei trezi intr-o noua postura, pentru ca fiecare misiune incepe cand te arunci dintr-un bombardier cu parasuta. Faci parte din Divizia americana 82 aeropurtata si ai o multime de misiuni de indeplinit si, desi linia jocului este trasata, iar obiectivele principale indruma linia jocului, le poti indeplini in mai multe feluri.

Ai control total asupra parasutei, asa ca poti ateriza si la 10 km de obiectiv, dar va trebui sa infrunti toate pericolele de pe drum. Realismul este din nou un punct forte al acestui joc, Electronic Arts si Jeep semnand un contract care le va permite jucatorilor sa conduca, in Medal of Honor Airborne, Jeepuri reproduse dupa modelul fabricat in al Doilea Razboi Mondial. Mai precis, modelul Willys-Overland Jeep va aparea in unele dintre misiunile din joc. Pe langa acuratetea istorica, cercetarea si autenticitatea specifice seriei, MoH Airborne ofera pentru prima data ocazia de a conduce vehicule in joc, inclusiv aceste Jeepuri Willys.

Medal of Honor Airborne este primul joc din aceasta serie conceput pentru platformele de generatie urmatoare si se afla in productie in studiourile EA din Los Angeles pentru PC, PlayStation 3, PlayStation 2 si Xbox 360 si va aparea undeva la milocul lui 2007.

Clive Barker's Jericho

Dupa Undying, un FPS horror aclamat de critici, jucat cu pulsul la maxim, castile pe urechi si lumina stinsa pentru a face infarcturile mai palpitante, Clive Barker vrea sa se intoarca cu un horror mai horror decat horror-ul. Clive Barker's Jericho este focalizat pe reaparitia misterioasa, intr-un desert indepartat, a unui oras- fantoma, cand, o forma a Raului, ale carei origini se pierd in negura timpului, reapare acolo, iar o echipa de forte speciale, antrenata atat pentru lupte conventionale, cat si in artele supranaturale, este trimisa la fata locului. Misiunea lor este sa gaseasca si sa distruga Raul, care colcaie in inima orasului, inainte ca omenirea sa fie distrusa.