Acestea sunt din domeniul fotbal, racing, puzzle, action, shooter si rpg, cele mai importante fiind Beach Soccer, Roller Coaster Mania sau Iron One: Republic Crusader.

La aceesi data va incepe o campanie impotriva violentei de orice fel promovata de Crystal Games, reteaua de bloguri Greenfield si Crystal Media Communications, care are ca scop educarea consumatorilor tineri de a nu transpune in viata de zi cu zi lucrurile violente care se intampla pe ecranul calculatorului.

Colectia Crystal Games are in plan un portofoliu total de minim 50 de titluri pana la sfarsitul anului si promotorul este deja in discutii cu advertiseri importanti din piata pentru utilizarea jocurilor video din portofoliul de licente pentru campanii publicitare.

IncaGold colaboreaza deja la nivel mondial cu companii de top din domeniul fast-food, fmcg si consumer electronics prin crearea de pachete promotionale care includ (cel putin) un joc PC, o parte dintre acestea fiind deja prezente la noi in hypermarket-uri, fiind importate ca atare de catre companiile respective.

Titlurile colectiei Crystal Games pot fi vizualizate pe www.gameoutlet.ro.