"Baza de clienti Boom inregistreaza o evolutie constanta, iar planurile noastre de dezvoltare prevad accelerarea acestui ritm de crestere. Aceste planuri au nevoie insa de suportul unui nou sistem de management al abonatilor, care sa poata acomoda in mod eficient sute de mii de clienti. Sistemul RR ne ofera flexibilitatea si capacitatea de care avem nevoie, iar in plus ne va ajuta sa lansam rapid noi servicii pe piata", a motivat investitia Doron Revivi, Commercial Managing Director al Boom.

Boom este o platforma de televiziune prin satelit din Romania care ofera canale TV proprii si continut exclusiv. Cele zece canale oferite doar de Boom sunt dedicate filmelor (6), copiilor (2), fotbalului (1) si muzicii (1). Boom prezinta lunar peste 30 de filme in premiera si evenimente sportive in exclusivitate: UEFA Champions League, Primera Divizion si Serie A, NBA si NHL.

RR Enterprises este unul dintre liderii pietei de servicii „Triple Play” - voce, video & internet. Compania a fost infiintata in 1986 si ofera clientilor servicii personalizate, unul dintre principiile sale de baza.