Potrivit oficialilor companiei, Romania este una dintre pietele cu cea mai buna dinamica din regiune, in ultimii trei ani afacerile Kingston crescand de patru ori, de la 2,5 milioane de dolari in 2005, la cinci milioane de dolari in anul 2006 si la peste zece milioane de dolari in 2007.
Kingston Technology a realizat in anul 2007 o cifra de afaceri de 10 milioane de dolari pe segmentele de memorii DDR, carduri flash si dispozitive USB. Cresterea are ca motor evolutia buna a pietei, dar si o serie de parteneriate de distributie foarte reusite.

Pentru anul 2008, Kingston isi propune o dezvoltare importanta in segmentul traditional si vizeaza cresteri peste ritmul pietei in segmentele cu dinamica mare: notebook-uri, sisteme de jocuri si telefoane mobile. Un alt segment important este reprezentat de cardurile de memorie flash - memorii destinate telefoanelor mobile si camerelor foto digitale. Aceste produse au cunoscut si ele o crestere impresionanta in ultimul an, atat pasionatii artei fotografice, cat si utilizatorii de telefoane mobile simtind nevoia unei capacitati de stocare mai mare, pe fondul scaderii drastice a pretului pe GB.

"In legatura cu operatorii de telefonie mobila, am luat legatura cu principalii jucatori de pe piata romaneasca, insa nu s-a concretizat nimic pana in acest moment. Anul acesta nu este deloc exclus ca acest lucru sa se concretizeze. Kingston fiind producator de volum, intram foarte agresiv pe piata, la momentul potrivit, target-ul nostru fiind pozitia de lider pe fiecare segment de piata. Problema principala in discutiile cu operatorii de telefonie mobila este ca nu ofera spre comercializare telefoanele mobile cu cardurile de memorie incluse, sau daca le ofera, capacitatea de stocare de pe acestea este sub nevoile minime ale utilizatorilor. Se va realiza si acest lucru, dar nu mai devreme de cel putin un an de zile", a explicat Mihai Marcu.

Kingston Technology Company Ing. este cel mai mare producator independent de memorii, proiecteaza produce si distribuie module de memorii pentru desktop-uri, paltop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto si playere Mp3.